2010,2012, 2013, 2014, 2015, 2017,

15 de des. 2016

26/01/2017. 3 documentals del Master de Documental Creatiu de la UAB

Sessió 26 de gener:
19:30h

SESSIÓ MASTER DOCUMENTAL CREATIU DE LA UAB

Durant els últims anys el Màster s'ha dedicat a explorar les possibilitats del cinema de la realitat, procurant mantenir-se sempre en l'avantguarda del seu desenvolupament

Amb la presència de membres dels equips dels diferents documentals i del Màster de la UAB.


CIUTAT MERIDIANA

Catalunya /2015/ 22min/VOCE
Directors: Maria Antonia Duque, Maite Redondo, Graziana Saccente, Bally Valdivieso, Alazne Vázquez

SINÒPSI
Ciutat Meridiana integra el paisatge i l'arquitectura condensant la vida quotidiana que transcorre davant de la càmera. És un experiment post-observacional que omple el paisatge urbà d'aquest barri de la perifèria nord de Barcelona,

Convertits en observadors privilegiats compartim amb la pantalla, petits fragments de la vida quotidiana d'un barri. Bàsic el treball de so, que obliga a l'espectador a recolocar-se contínuament dins el marc visual a la recerca de les diferents històries.



CABEZA DE ORQUIDEA

Catalunya /2015/ 23min/VE
Directors: Violeta Blasco / Germán Andrés López / Carlotta Napolitano / Angélica Sánchez Martínez / Claudia Zegarra P.

SINÒPSI

Angélica té un problema amb la seua sexualitat, un bloqueig psicològic i físic. A través d’un vídeo diari, compartit amb altres dos dones, indagarà en els seus records per a entendre què succeïx amb el seu cos.


CAMPANYA

Catalunya /2015/ 28min/VOCE

Dirctors: Andrés Alonso, Catarina Brites Soares, Alejandro Cabrera, Lara Curto, Damián Depetris

SINÒPSI
Es munta l'escenari, el públic espera expectant, els actors surten a escena i comença el xou. A Campanya la càmera retrata des d'un lloc inesperat a la cursa pel poder. Qui és el veritable protagonista en la campanya electoral?, els polítics?, els mitjans?, els ciutadans?.

Aquest documental ens demostra que si saps buscar bé el punt on posar la càmera i dones temps, trobaràs moments impagables, des de la comicitat més absoluta a la franquesa total. No hi ha dubte, el protagonista d'aquesta campanya no és més ni menys que l'ésser humà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada